subscribe

Tijdens je menstruatie

Een van de meest voor de hand liggende redenen voor jonge vrouwen om Curcuma comosa te gebruiken, is de onmiskenbare invloed op het verminderen van het premenstrueel syndroom (PMS), het ervaren van klachten vlak voor de menstruatie. Curcuma comosa zal deze maandelijkse ervaring veel draaglijker maken, zowel voor uzelf als voor uw partner.

Het is bewezen dat bij gebruik van Curcuma comosa de klachten verminderen en aandoeningen zoals dysmenorroe (pijnlijke menstruatie), amenorroe (uitblijven van de menstruatie), menorragie (abnormale menstruatie) maar ook overmatige afscheiding, significant verbetert. Het helpt de gehele menstruatiecyclus te herstellen en natuurlijk te laten verlopen.

Door het verminderen van al deze ongemakken, die normaal zijn tijdens de periode van de menstruatie, kan Curcuma comosa bovendien de stemmingswisselingen beperken. De emoties die vaak het gevolg zijn van een overprikkeling door alle ongemakken, worden gestabiliseerd en dit heeft tot gevolg dat de stemmingswisselingen en de depressieve gevoelens die zo kenmerkend kunnen zijn, verminderen of zelfs verdwijnen.

Sign Up Today

Subscribe to our newsletter: